Skip to main content
Δημοσιεύσεις

#EimasteEtoimoi, Κρατήστε μας Θέση!

By 14 Μαρτίου 2022No Comments

Οκτώ φορείς της εστίασης και της φιλοξενίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη βιώσιμη επανεκκίνηση του τομέα HORECA. δημιούργησαν και παρουσιάζουν την καμπάνια «#EimasteEtoimoi, Κρατήστε μας Θέση!», την οποία στηρίζουν ​​

Οι επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας αλκοολούχων ποτών ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους φορείς εστίασης και τουρισμού (κανάλι HORECA) και συνθέτουν μια θετική ατζέντα προτάσεων για τη δυναμική και ασφαλή επανεκκίνηση του κλάδου. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να προωθήσει τον διάλογο με την Πολιτεία και όλους τους αρμόδιους φορείς, για ένα βιώσιμο μέλλον στον πλέον δυναμικό και ζωτικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας και έναν από τους πιο αγαπημένους της ελληνικής κοινωνίας – τον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας. Ταυτόχρονα, η εκστρατεία επιδιώκει να δώσει «θέση» στο τραπέζι του διαλόγου σε κάθε επαγγελματία του κλάδου, μέσα από τις δράσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καμπάνια αποτελεί προέκταση της Ευρωπαϊκής εκστρατείας επικοινωνίας «#WeStandReady, Count us in!» του spiritsEurope, Ευρωπαϊκού Συνδέσμου των Παραγωγών Αλκοολούχων Ποτών. Στην Ελλάδα υλοποιείται από την Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝΕΑΠ) και το Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ) και υποστηρίζεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), το σωματείο BARECA, την Ένωση Ελλήνων Bartenders, το θεσμό του Athens Bar Show και τη πρωτοβουλία FiloxeniaMoU του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ).

#EimasteEtoimoi, Κρατήστε μας Θέση!

Επικοινωνία

Κρώμνης 47
Αργυρούπολη 16452
Τηλ: 210 8032809 / 6932 717375
e-mail: sp@downtown.com.gr
www.eneap.com.gr