Περισσότερες από 80 χιλιάδες επιχειρήσεις HORECA συμπεριλαμβάνουν το εμπόριο αλκοολούχων ποτών στη δραστηριότητά τους. Ως σημαντικός εταίρος της εφοδιαστικής αλυσίδας στους κλάδους εστίασης και τουρισμού (HORECA), ακούμε και στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις επιχειρήσεις-πελάτες μας, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην εθνική οικονομία και την απασχόληση.

Καθημερινά και ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας, ο κλάδος HORECA στήριξε με ζήλο την Πολιτεία στην εφαρμογή των μέτρων εναντίον της διασποράς COVID19 παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον ψυχαγωγίας για τους συμπολίτες μας. Ωστόσο, παρά τις κρατικές ενισχύσεις, το κλείσιμο των σημείων πώλησης για μακρό χρονικό διάστημα καθώς και οι περιορισμοί στον τρόπο λειτουργίας τους δοκιμάζουν τις αντοχές και τη βιωσιμότητά των επιχειρήσεών μας.

Έτσι, η Εν.Ε.Α.Π. πιστεύει πως ο κλάδος HORECA χρειάζεται να στηριχθεί από την Πολιτεία με συγκεκριμένα μέτρα και δεσμεύεται για την προώθηση κοινών θέσεων με τους φορείς του τομέα εστίασης και φιλοξενίας (HORECA) μέσω της Συμμαχίας #Stirizο_HORECA. Στο  πλαίσιο της συμμαχίας συνυπογράφουμε και θέτουμε σε γνώση της Πολιτείας τη Χάρτα κοινών θέσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τομέα εστίασης και φιλοξενίας.

Χάρτα κοινών θέσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Πρόσκληση για δράση

Συμμαχία #Stirizο_HORECA

Η εφοδιαστική αλυσίδα των αλκοολούχων ποτών αποτελείται από μία κοινότητα δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, η οποία περιλαμβάνει παραγωγικές εταιρίες, εισαγωγείς, διανομείς, ιδιοκτήτες σημείων HORECA, bartenders και επιχειρήσεις λιανεμπορίου .

Αν είστε μέρος αυτής της εφοδιαστικής αλυσίδας σας προσκαλούμε να ενώσετε τη φωνή σας μαζί μας προκειμένου να στηρίξουμε όλοι μαζί τη βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας εστίασης και φιλοξενίας.

Ενημερωθείτε για τη δράση της συμμαχίας και πείτε τη γνώμη σας στα κοινωνικά μας δίκτυα